Voorkomen van problematische schulden door vroegtijdig in contact te komen.

In dit onderzoek ligt de focus op klanten die hoogstwaarschijnlijk te maken hebben met een life-event. Dit doen wij door te kijken naar afwijkingen in de betalingsgeschiedenis. Op basis van deze gegevens worden op maat gemaakte en gepersonaliseerde sms berichten verzonden. In het bericht staat een expliciet verzoek om contact op te nemen. Om de effectiviteit te meten zullen wij de aangepaste sms vergelijken met de standaard betalingsherinnering per sms. Ons doel is dat mensen in een vroeg stadium in contact komen met hun schuldeiser, zodat schulden niet onnodig verder oplopen.

Dit onderzoek maakt deel uit van een reeks onderzoeken die wij momenteel uitvoeren op het gebied van schuldenproblematiek. Wil jij meer weten over dit onderzoek? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: